Hem » Om

Om

Som Transformerande coach, tränare i ledarskap och facilitator stödjer och leder jag initiativ med att utveckla verksamheter och team för att skapa fantastiska resultat – hållbara över tid. Det har varit min passion och mission under 25 år.

Idag leder jag tillsammans med Monica Edgren företaget Edgren & Seger där vi arbetar med företag, ideella organisationer och myndigheter att lyckas med sitt uppdrag och syfte. Vi utgår ifrån att varje människa är en ledare. Vi har flera av Sveriges ledande företag med internationell betydelse och myndigheter som kunder.

Vi har gedigen erfarenhet och förmåga att stödja chefer, ledare och ledningsgrupper i utvecklingen till ökad kapacitet och fantastiska resultat. Vår ide är att arbeta i nära partnerskap med såväl kunder som leverantörer. Vi utforskar, leker, experimenterar samtidigt som vi tillämpar vetenskaplig grund. Allt för att bidra till utveckling på kraftfullast möjliga sätt.

Hör av dig om du vill bolla idéer, ställa frågor eller har åsikter kring bloggen, ledarskapet eller vad som helst – det ser jag fram emot!

Hoppas att du får glädje av att ta del av denna blogg!


1 kommentar

  1. Lars Eldh skriver:

    Hej Mattias!

    Spännande och stimulerande tankar! Jag har själv varit ledande positioner inom både idrott och yrkesliv sedan yngre tonåren. Som entreprenör sedan 30 år tillbaka har jag erfarenhet av både direkt och indirekt ledarskap, det indirekta ledarskapet upplever jag både som mest utmanande och stimulerande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: