Hem » Om

Om

Som Transformerande coach och facilitator stödjer och leder jag initiativ med att utveckla verksamheter och team för att skapa fantastiska resultat – hållbara över tid. Det har varit min passion och mission under 25 år, inom idrotten, offentlig sektor och näringsliv.

Idag leder jag tillsammans med Monica Edgren företaget Edgren & Seger där vi arbetar med företag, ideella organisationer, kommuner och myndigheter att lyckas med sitt uppdrag och syfte. Det betyder att varje människa är en ledare. Vi arbetar ofta inom domänerna IT och digitalisering, där rörelsen är snabb, med krav på förnyelse och förväntan att de skall fungera som katalysatorer för verksamheten. Vi har flera av Sveriges ledande företag med internationell betydelse och myndigheter som kunder.

Vi har gedigen erfarenhet och kunskap i frågor om ledarskap och facilitering, vi är agila och snabbrörliga. Vår ide är att arbeta i nära partnerskap med såväl kunder som leverantörer. Vi utforskar, leker, experimenterar samtidigt som vi tillämpar vetenskaplig grund. Allt för att bidra till utveckling på kraftfullast möjliga sätt.

Vi har en suverän mötesplats på Birger Jarlsgatan 13 med 150 kvm yta för möten och seminarier fördelade på fyra rum. Utrustade med modern teknik och inredd för god känsla och bästa förutsättningar för möten. Dessutom en härlig balkong.

Sedan starten av mitt yrkesverksamma liv, 1992, har jag alltid varit verksamhetsansvarig eller chef. Även om inte det varit det viktiga i status har det blivit så, förtroende och skapande tillsammans med mitt intresse för utveckling, resultat och förnyelse. När människor samverkar skapas resultat, ofta är det där verksamheten kan uppnå största hävstång. I de mognaste verksamheterna föregår ledarskapet status och chefskap – resan dit kan alla göra. Även stat och kommun.

Jag har genom åren haft starkt engagemang inom idrotten –  innebandy, ishockey, fotboll och amerikansk fotboll. Sedan 1986 har jag verkat i olika roller, från ledare och tränare inom barn-, ungdom-, herr- och damverksamhet till styrelserepresentant. Samt landslagsnivå. Jag har haft glädjen att coacha utövare och ledare med mästerskapstitlar – svenska och internationella.

Hör av dig om du vill bolla idéer, ställa frågor eller har åsikter kring bloggen, ledarskapet eller vad som helst – det ser jag fram emot!

Hoppas att du får glädje av att ta del av denna blogg!


1 kommentar

  1. Lars Eldh skriver:

    Hej Mattias!

    Spännande och stimulerande tankar! Jag har själv varit ledande positioner inom både idrott och yrkesliv sedan yngre tonåren. Som entreprenör sedan 30 år tillbaka har jag erfarenhet av både direkt och indirekt ledarskap, det indirekta ledarskapet upplever jag både som mest utmanande och stimulerande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: